7 Şubat 2009 Cumartesi

Acun Ilıcalı

bu kadar popüler olduğu ve gerçekten artık başarısını, zekasını özellikle tv dehasını kanıtladığı bir dönemde onun hakkında yazmamak olmazdı..

yıllarca ulan bütün dünyayı geziyor bide üstüne para kazanıyor diye kıskançlıkla izlediğim bir insandı. ancak okadar gez okadar kadıköy anadolu mezunu ol o ingilizce pek yakışmıyor acun'a tamam güzel söylemek istediğini söylüyor ama ne biliyim eksik bişiler var. adriana ya da yani
your looks are enough denmez be kardeşim.

ama kesinlikle kendini izleten bir adam yani kendi programını geç her çıktığı yerde sürekli aynı anılarını da anlatsa her seferinde izliyorum.
çünkü belliymiş nasıl bir fırlama olucağı daha lise yıllarında. boğaziçini okadar kazanmak istiyomuş ki istanbulu kazandığından yıkılmış ve kapısının önünden bile geçmeyip her sabah okula diye çıkıp boğaziçine gidiyomuş. boğaziçinde ki tüm hocalar onu kendi okullarının öğrencisi sanıyormuş. örneğin bu acıklı hikayeyi belki 456 kere anlattı insanın yazıktır alsaydınız bari boğaziçine diyesi geliyor.

şaka bi yana tuttuğu her taşı koparan bir insan ve gerçekten zeki olduğunu düşünüyorum. kişisel hayatını nasıl bir insan olduğunu bilemem ama bi spor muhabirliğinden gelip şimdi christina aguilera, 50 cent, adriana lima ile program yapmak kolay değil. özellikle onları ikna etmek için türkiyede yayınlanan kendi programı varmısın yokmusunu izletmiştir.
bir iki kere bu programı izleyerek onları hiç bilmedikleri daha önce gelmedikleri bir ülkeye getiricek enerjiye sahiptir bu adam.
bizim evdekiler sanki arkadaşlarıymış gibi programda ki tüm yarışmacıların adlarını memleketlerini biliyorlar. kolay değildir o kadar tv deki karakteri evden biri yapmak.
acun ılıcalı bunu başarmış nadir televizyonculardan biridir.
kendisine bu yüzden saygı duyuyorum.

Hiç yorum yok: