18 Şubat 2009 Çarşamba

What if it happens

Cem Yılmaz

Sivas kökenli bir aileden gelip İstanbul da 23 nisan 1973 yılında doğan Cem Yılmaz, hem komedyen, hem oyuncu, hem karikatürist hem senarist hemde yönetmendir.

Etiler Anadolu Otelcilik ve Turizm lisesinden mezun olup üniversiteyi ise Boğaziçi Turizm ve Otel Yönetimi bölümünde okumus bu yıllarda ise Leman da karikatür çizmeye başlamıştır.
Cem Yılmaz ilk stand-up gösterisi 1992 de Leman Kültür Merkezinde yapmış, fazla ilgi görünce gösterilerine Beşiktaş Kültür Merkezinde devam etmiştir.

Sinemaya ise 97 de Herşey Çok Güzel Olacakta Altan rölü ile başlayıp, Vizontele de Fikri, Organize İşlerde ise Müslüm Duralmaz rolleri ile devam etmiştir.
Bunun yanında Hokkabaz adlı filmi de diğer filmlerden biraz farklı olarak dakika başına güldürmeyecek ama zaten konusu o kadar güldürüye dayanmayan bir film olarak vizyona girmiştir. Yüksek bütçeli bilim kurgu, komedi filmi Gora 2004'de ve A.R.O.G 2008'de gösterime girdi.

Veeee Cem Yılmaz geçen pazar günü ''Var mısın Yok musun'' daydı. Acun Ilıcalı nın da hiç bir programında yapmadığını yapıp sahneyi Cem Yılmaz'a bırakınca ortaya tam anlamıyla bir stand-up gösterisi çıktı.
zaten program okadar ilgi gördü ki perşembe günü tekrarı yayınlanıyor.
ve dikkatinizi çekerim acun ılıcalının programı ne christina ne adriana ne de 50 cent için tekrar yayınlandı. Ama Cem Yılmaz için tekrar yayınlanacak.

Trabzonlu Okur ailesinin küçük kızları Elif'in yakalandığı hastalıktan kurtulması yarıştı. Ciddi bir rahatsızlığa yakalanan ve saçları ile kirpikleri tamamen dökülen küçük Elif ile ailesi, stüdyoda Cem Yılmaz ile müthiş bir dayanışma sergiledi. Yılmaz, programın sonunda ne olursa olsun artık para sorunlarının kalmadığını belirtti. ve bunu o kadar kibar bi dille okadar üstü kapalı yaptı ki, ancak yapılacak olan bir yardım bu kadar güzel ifade edilebilirdi. kimseyi rencide etmeden, kimsenin kalbini kırmadan.

ayrıca nasreddin hoca fıkrasını ingilizceye çevirerek anlatması ise Cem Yılmaz efsaneleri arasına girmiş bulunmakta ve sırf onun için bile program yeniden izlenmelidir:)

Hiç yorum yok: