22 Şubat 2009 Pazar

saat 07.00 ama yine de dayanamamak

20- yönetmen : Danny Boyle - Slumdog Millionaire (bu film bi ödül daha alırsa televizyonu kırıcam bu ne ya tüm akademimi filme bayıldı.) Brad Pitt e artık göz yaşlarına hakim olamıcak sanırım.
21- kadın oyuncu : (sana güveniyorum Kate) oyunculara ödül veriş tarzını çok sevdim bu sene. o dalda daha önce ödül almış 5 oyuncu çıkıyor ve bu seneki adayları teker teker açıklıyorlar. aday olanların daha önce bu ödüle sahip olmuş kişilerin ağzından adaylıklarını duymak önemli olsa gerek. mesela meryl streep in 15. kez aday oluşunu sanırım 387 yaşına gelmiş sophia loren açıklıyor. angelina jolie nin kisini ise nicole kidman.
and the oscar goes to KATE WINSLET
22- erkek oyuncu : Sean Pean - Milk ( yani bence şaşırtıcı olmaması gerekiyor. Benjamin Button deişik güzel film olabilir ama Brad Pitt'in oyunculuğu adına film de ne var ki ne söyleyebiliriz. Yogun bir şekilde teknolojinin, makyajın kolaylıklarından yararlanılmış. yani brad pitt in filmde ki ilk yaşlılık dönemini kim oynadı kim bilir. Brad Pitt örneğin bir Fight Club da ki gibi oyunculukmu sergilemişki ödül alsın.)
23- film : Slumdog Millionaire (bu adamlar bu geceden sonra evlerinde oscar heykelciklerini koymaya yer bulabilecekler mi merak ediyorum artık kaçıncı ödülleri saymaktan yoruldum.)

Hiç yorum yok: