6 Ocak 2009 Salı

Doğal Gaf Kralı

İşte Vakit Gazetesine göre Yılbaşında yaşanan felaketlerin nedeni:

''İsrail'in Gazze'ye yönelik katliamına rağmen yılbaşını kutlayan duyarsız çevreler, çeşitli rezaletlerin yanı sıra facialara da sebep oldu. Ankara'da yılbaşını kutlayan kızlı-erkekli 7 öğrenci, alkol alıp sızan doğalgazı farkedemeyince gaz zehirlenmesi sonucu hayatını kaybetti. Çankaya İlçesi Birlik Mahallesi'nde yeni yıl kutlamalarına katılan 7 üniversite öğrencisi, karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.''


yaa allah sizin gibi zihniyeti kahretmesinde napsın? şu ifadeye bakarmısınız alkol alıp sızan??ya sen kimsin de yargılamaya ayıplamaya hak görüyosun kendinde.


Veysel Karani Demir '' gençlerin kimisi çıplaktı.''


eeeeee bu ne demek biliyormusunuz? zaten onlar orda masumca eğlenmiyorlardı ölmeyi hakettiler. başka hiç bişey değil yani.

şu iki örnek bile bütün türkiye 7 tane genç yani bir tanesi bile herkesi mahvedicek kadar üzücekken 7 tane insan 7 tane can için ağlarken bir tanesi bir gazetenin ilk sayfası bir taneside dangalak birinin tüm televizyonlara yaptığı bir açıklama.

insanın eğlence anlayışına saygı duymuyorsunuz, sizinle aynı düşünmüyorlar diye yargılıyosunuz, aşağılıyorsunuz ama e be kardeşim bari insanların duyduğu acıya saygı duyun bari onu becerinde kapayın çenelerinizi. 7 tane insan öldü bu demek oluyoki 7 tane ailenin evinde fırtınalar kopuyor. bari buna saygı duyun!



Hiç yorum yok: