24 Aralık 2008 Çarşamba

Boğaziçi Köprüsü

Köprü artık o kadar komik bir hal aldıki kimi yerde beş şerit kimi yerde iki şerit.. ve şeritler öyle düzenli bir şekilde de azalmıyor bi anda kendini beşten iki şeride inmiş bir yolda buluyosun. strateji oyunu oynar gibi hissediyorum kendimi zaten herkesi bir yerlere yetişme çabasıyla bi telaş sarmış ne sağına bakan var ne soluna..
işçi arabasının yanlış çıkmasından dolayı geçen ay iki kişi hayatını kaybetti bakıoyorumda şimdi bazı yerlerde işçi arabası çıkabilir diye şeride kukalar koyuyorlar ama bizimkiler bir şerit bi şerittir diyerek ne uyarı dinliyor ne kuka orayıda kullanmaya devam ediyor.. ee şimdi işçiler mi suçlu oldu yoksa uyarılara aldırmadan bildiğini okuyan bizler mi ?
Ama metrobüsten umutluyum herkes toplu taşımaya yönelsinde bizde rahat gidip rahat gelelim insanı araba kullanmaktan soğutuyor bu trafik.. az kaldı ama inşaatlarının bitmesine bende heycanla bekliyorum ne sonuç çıkıcak bakalım bunca aydır süren çalışmadan..

1 yorum:

Erkan Saka dedi ki...

bence bu konuyu izlemeye devam et. ben sırf bu metrobüs faciası yüzünden bile kadir topbaş'a desteğimi çekebilirdim. ucuz popülizm yapacaklar diye arabalı insanların canına okuyorlar yazın başından beri...